Om Europafonster.se !

 

Europafonster.se är webshopen som erbjuder många kvalitetsprodukter till mycket bra priser. Vi vänder oss till företagare och husägare och strävar ständigt efter att ge alla kunder ett billigt, tryggt och enkelt sätt att handla på. Europafonster.se utvecklas snabbt och nya spännande produkter är ständigt under utveckling. 

Pris och sortiment

 

På Europafonster.se idag kan du köpa fönster och andra produkter och genom ett väl utvecklat partnerskap med de största fabrikerna erbjuder vi produkter inom pvc , aluminium , trä , diverse infästningsprodukter och andra tillbehör för byggindustrin . Europafonster.se är din främsta leverantör av kvalitetsfönster och produkter där du exempelvis kan få nästan vilket märke på fönster som helst levererad , anpassad för just dig !

Vi satsar enbart på kvalitet och strävar efter att erbjuda ett brett och fulländat sortiment inom vårt område. Vi har ständigt de bästa priserna och jobbar hela tiden med ytterligare kampanjer och rabatter för dig som kund.

Genom smarta logistiklösningar, personligt engagemang ger vi dig ett billigt, tryggt och enkelt sätt att handla riktigt bra produkter. Hos oss handlar du billigare samtidigt som du får full service och support hela vägen. 


Om du fått en offert av en annan leverantör - Testa oss och se om vi kan ge dig ett bättre pris & villkor innan du köper dina produkter..

Kunskap hos Europafonster.se

 

Varje säljare på Europafonster.se är välutbildad i vårt område och specialist på våra produkter och ger dig personlig service och god vägledning hela vägen. Du har En kontakt hela vägen och får kunnig vägledning i val av fönster , glas och kringprodukter anpassade för dig och ditt hus eller ditt projekt. Din kontakt hos oss kan också vägleda inom montering av alla våra produkter. Vi har 25 års erfarenhet i vår bransch så vi kan fönster.

PVC produkter

 

Vår fönstertillverkning erbjuder endast välkända märken / profiltillverkare . Vi har idag de ledande produkterna inom fönster och skjutpartier i Pvc , allt till mycket bra priser. Veka , Kbe , Gealan , Aluplast med flera säkra och välbeprövade märken.

Aluminium produkter

 

Aluminiumprodukter så som skjutpartier , vikpartier och fasader köper vi in som färdig produkt åt dig som kund. Här har vi också lika lång erfarenhet och hjälper dig få rätt produkter anpassade för ändamålet. Vi har allt från från oisolerat till fullisolerat för att möta alla behov. Även här arbetar vi uteslutande med kvalitetsprodukter anpassade för vårt klimat och väderförhållande.

Fogmassor och andra kemiska produkter

 

Vårt sortiment erbjuder dig välkända och produktkontrollerade varumärken. Här handlar du tryggt, bekvämt och enkelt med snabba leveranser och till låga priser. Vi har eget mindre lager för silikon , latexfog , fogskum , skruv etc. Vid större beställningar kan leveranstiden ibland vara upp till 1 vecka.
Vissa rengörningsprodukter är speciellt anpassade för exempelvis våra pvc fönster. Vi har det mesta på beställning och om du ej hittar din produkt du söker i vår butik kan du fråga oss så beställer vi hem vad du behöver.

Trä / aluminiumfönster

 

Vi tillverkar trä & trä/aluminiumfönster i lite högre kvalitet för att våra kunder skall ta del av det bästa i branschen. 
Vi är specialister på måttanpassat , färganpassat , klassiska träfönster och skjutpartier samt fri formfönster.
 

 

Europafonster.se lagerför en del skruv , fogmassor och flera andra tillbehör. vilket ger en snabb leverans till våra kunder. Vissa produkter som vi ej har på hemsidan kan ta lite längre tid att få hem. Våra fönster och dörrar i pvc producerar vi på beställning , måttanpassat och beroende på profilmodell så kan produktionstiden variera. I vissa fall kan produktionstiden på pvc produkter vara så kort som 10 arbetsdagar dagar men oftast ligger produktionstiden med leverans hem på ca 3-4 veckor. Aluminiumprodukter och Trä/aluminiumfönster har oftare en längre produktionstid , då ca 6-7 veckor beroende på vad du beställt.

Om det är någon produkt du saknar hos oss är du välkommen att göra en förfrågan så gör vi vårt bästa för att ta fram produkten till dig.

Samarbetspartners

 

Vi samarbetar med byggföretag och om du också vill ha våra produkter i ditt sortiment så kan du kontakta oss för mer info. Vi kan alltid ge dig konkurrenskraftiga priser och kunskap du kan ta med dig till dina kunder. Du kommer inte att bli besviken med oss som leverantör lovar vi.

Enkelt att beställa i webshopen

 

För att genomföra ett köp behöver du inte vara registrerad som kund. Men om du registrerar dig som kund får du del av våra Lojalitetspoäng när du köper något i vår butik. Om du är registrerad kund kan du också se din pågående order , tidigare köp mm.. Efter slutförd order skickas en orderbekräftelse till din registrerade e-postadress. Orderbekräftelsen är en exakt kopia av din order som du lagt hos oss.
Betalningsalternativen som finns är Kortbetalning , Fakturabetalning , Paypalbetalningar, Delbetalning

Våra mål med www.europafonster.se

 

Europafonster.se finns genom webshopen i alla städer istället för att bara finnas i några , tillgängligt för alla att beställa fönster på ett smidigt sätt och till bra priser. Om du är företagare och registrerad kund kan du också enkelt räkna på dina fönster direkt online när du är inloggad i webshopen. Vi vill också ge fler privatkunder möjligheten att göra sin beställning direkt hemifrån. Vi tycker också att vårt breda utbud av modeller ger bra valmöjligheter och därmed kan vi leverera även till dig som köpt av annan leverantör tidigare och exempelvis behöver fler fönster nu.

Som kund hos Europafonster.se får du :

- Bra priser
Genom bra priser , snabba leveranser och bra produkter kan vi erbjuda dig mycket för pengarna hos oss.
- Service
Genom hög service, säkra betalningar, kunnig personal och god information före, under och efter köp ger vi dig ett tryggt och pålitligt sätt att handla.
- Enkelt
Förhoppningsvis är tycker du att vår webshop lättanvänd och att vår Live chatt gör det enkelt att få svar på frågor innan du lägger en order och du kan alltid ringa oss för att röja bort frågetecken eller för att måttanpassa din order exempelvis. Vår kundtjänst finns på telefon 0220 - 60 10 42 , om du vill veta lite mer 

nya billiga pvc fönster , dako okna